Het verhaal van Rustlers

Sinds 2011 biedt Rustlers je de heerlijkste snacks, bereid op echt open vuur, zó vanuit je eigen magnetron. Sindsdien hebben we ons aanbod uitgebreid met verschillende producten, waarmee je je honger smakelijk kunt stillen.

Rustlers Deluxe Burger Rustlers Quarter Pounder Hoe herken je een Rustlers?

100% op open vuur gegrild

Rustlers zijn de enige burgers in Europa die voor 100% in de vlam gegrild worden.

Onze rundsburgers worden gemaakt uit stukken kwaliteitsvlees van de schouder, het achterkwartier en de flank van de koe, en worden speciaal gekruid om de heerlijke Rustlers smaak te bekomen waar we allen zo verzot op zijn.

We blijven onze producten ook altijd testen en verbeteren, zodat je altijd een kwaliteitskeuze kunt maken. We streven er altijd naar je de beste producten te leveren. Zo hebben we ons unieke, geheime recept voor hamburgersaus ontwikkeld en bakken we ons authentieke paninibrood in een steenoven.

Onze fabriek

We investeren voortdurend in onze faciliteiten en kwaliteitsprocedures. Ons team van reinigingsspecialisten steriliseert onze fabriek na elke productie volgens de hoogst mogelijke hygiënenormen. Onze fabriek is zo schoon dat je van de vloer kunt eten!

Food Safety

Voedselveiligheid

Bij Rustlers is voedselveiligheid niet alleen de norm maar een prioriteit. We staan erom bekend dat we de hoogste voedselveiligheidsnormen handhaven.

Al onze locaties zijn BRC-gecertificeerd op A-niveau, werken volgens volledige HACCP-systemen (Hazard Analysis and Critical Control Point) en beschikken over gecertificeerde eigen laboratoria.

Quality

Kwaliteit

Onze kwaliteitsnormen doen voor geen enkel bedrijf onder. Ons team inspecteert onze producten nauwgezet om ervoor te zorgen dat al onze producten aan dezelfde hoge standaard voldoen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven; de prijzen die we hebben gewonnen spreken boekdelen!

Our Award Wins

Onze prijzenkast

Hoogste certificatie van de IFS (International Food Standard)

Certificering op A-niveau van de Global Standard for Food Safety gedurende de laatste 11 jaar

Traceerbaarheid

De hamburgers van Rustlers zijn gemaakt van de beste stukken vlees, die niet alleen te traceren zijn naar de boerderij waar ze vandaan komen, maar zelfs naar de specifieke koe! Dit geldt ook voor onze heerlijke varkensvlees- en kipproducten; deze zijn alle traceerbaar tot het individuele dier.

Veelgestelde vragen

Omdat ons regelmatig dezelfde vragen gesteld worden, hebben we hieronder een lijst veelgestelde vragen samengesteld.

Wat is de bereidingstijd?

De bereidingstijden variëren per product. Kijk op de achterzijde van de verpakking of raadpleeg de bereidingstijden op de individuele productpagina’s op deze website.

Kan ik mijn Rustlers invriezen?

We raden je niet aan onze producten in te vriezen. Door invriezen kan de kwaliteit van de producten achteruit gaan. Je kunt ze het beste eten voor de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Wat kosten de producten van Rustlers?

De prijs van elk product wordt vastgesteld door de verkoper. Hierover hebben we helaas geen controle. Veel winkeliers hebben vaak speciale aanbiedingen van Rustlers-producten, dus je kunt het beste verschillende winkels in de gaten houden.

Kan ik gratis Rustlers krijgen?

Zoals te verwachten worden we bedolven onder verzoeken voor gratis producten en waardebonnen. We hebben regelmatig aanbiedingen voor gratis producten – houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws hierover.